Arnulf Hansen

DF175APX

DF175APX

Maksimaliserer drivstofføkonomi og ytelse
Gjennom vår avanserte Lean Burn Fuel Control-system gir disse utenbordsmotorene en førsteklasses drivstofføkonomi uten å gå på bekostning av ytelsen. Nok et eksempel på Suzuki-teknikk i praksis.
Stort slagvolum, lav vekt
DF175APX og DF150APX viser at våre ingeniørers evne til å levere massive krefter fra kompakt design. Men selv om motorene på 2867cm3 gir førsteklasses akselerasjon og ytelse, er disse utenbordsmotorene utrolig kompakte og har lav vekt.
Vi overfører krefter til hastighet
Kombinasjonen av en større propell og lavere girutvekslingsforhold gjør at våre rekkefirere leverer mengder av dreiemoment, rask akselerasjon og høy topphastighet. Disse modellene har også Suzuki’s eksklusive «Selektive Rotation». Med Suzuki Selektiv Rotasjon, kan forhandlere sette opp motorene enten i standard eller med motrotasjon modus. (Høyre eller venstregående propell). Alle Suzuki’s påhengsmotorer fra og med DF40ATL og opp til DF300AP har selvjusterende kamaksel kjede som løper i oljebad. Dette er noe Suzuki er alene om blant leverandørene av utenbords motorer. Den er utstyrt med en hydraulisk stramme mekanisme som er vedlikeholdsfri.
Innovativ teknologi
Disse motorene har et O2 Sensor Feedback System som bidrar til å holde utslippene renere og mer stabile. DF175APX drar også fordel av en bankesensor sm oppdager og tar hånd om unormal forbrenning, slik at motoren får optimal ytelse. De nye modellene DF175AP og DF150AP er utstyrt med Suzuki Precision Control, vårt drive-by-wire gass- og girkontrollsystem.

Tekniske data

Slagvolum (ccm) 2867 cc
Motortype 4-takter, Flerpunkts sekvensiell elektr. innsprøytning
Sylindre R4
Effekt (HK) 175
Effekt (kW) 129
Anbefalt turtall 5500 - 6100 O/Min
Stammelengde X: 635 mm
Standard propell 21
Vekt (kg) 241

Brosjyrer

Hovedbrosjyre

Pris

Veiledende pris fra: 174.990,-

Utsalgsprisen gjelder fra 01.11.2018

Se prisliste over alle Suzuki-motorer her: Suzuki_outboard_Utsalgpris_2019

 


Lokal frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.