Arnulf Hansen

DF140ATX

DF140ATX

Nå med: Lean Burn forbrenningskontroll! Dette gir best mulig drivstofføkonomi og lave utslipp. Eksepsjonelle egenskaper, som smidde veivaksler i ett stykke, konkurransetestet 4-2-1 eksosanlegg, datakontrollert drivstoff-innsprøytning og et intenst blikk for detaljer garanterer at din Suzuki DF140A leverer optimale ytelser for ethvert gasspådrag, temperaturnivå og høyde over havet. Vår oppgave er å gjøre fremdriften perfekt - slik at du kan konsentrer deg om å ha det moro.
Større sylindervolum og lavere vekt enn forgjengeren. Sprekere enn noen gang!
DF140A har en vannkjølt motoroljekjøler, selvjusterende oljebadet kamkjede og luftkjølt høyeffektiv generator på 40 ampere. Dette sørger for at motoren går optimalt og gir deg silkeføre selv i tøffe farvann. Sluttutvekslingen på 2,59:1 gir deg muligheten til en stor propell - for å oppnå den perfekte kombinasjonen av akselerasjon og toppfart. Du kan også stole på et oksesterkt dreiemoment med kraftig sluttutveksling. Straks du har fått farten opp, garanterer disse fire motorene time etter time med kraftig og jevn ytelse. 
Alle Suzuki’s påhengsmotorer fra og med DF40ATL og opp til DF300AP har selvjusterende kamaksel kjede som løper i oljebad. Dette er noe Suzuki er alene om blant leverandørene av utenbords motorer. Den er utstyrt med en hydraulisk stramme mekanisme som er vedlikeholdsfri.

Tekniske data

Slagvolum (ccm) 2044 cc
Motortype 4-takt
Sylindre R4
Effekt (HK) 140
Effekt (kW) 103
Anbefalt turtall 5600 - 6200 O/Min
Stammelengde X: 635 mm
Standard propell 21
Vekt (kg) 184

Brosjyrer

Hovedbrosjyre

Pris

Veiledende pris fra: 121.990,-

Utsalgsprisen gjelder fra 01.11.2018

Se prisliste over alle Suzuki-motorer her: Suzuki_outboard_Utsalgpris_2019

 


Lokal frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.