Arnulf Hansen

HR 610CB

Den perfekte familiebåten

HR 610 CB - Båten er en mellomting mellom bowrider og daycruiser. Båten har en dyp sittebrønn som gir stor sikkerhet - en bekvem passasje til fordekket gjenom ruten med åpningsmulighet i, og det senkede, selvlensende fordekket som gir en tryggere ombordstigning. På babord side ved den bekvemme oppgangstrappen finnes en stor inngang til kabinen gjennom den dobbelvektede døren. Kabinen består av to langskipskøyer med ileggsplate. Som ekstrautyr finnes en plass for en toalett type ”Kem toa” mellom køyene.
En stor kalesje med god høyde strekker seg fra vindruten til motorbrønnen. Kalesjen er to-delt med separat akterstykke og opprullbare sider.
I U-soffaen akterut finnes et nedfallbart bord som skaper en nestan to meter lang tverrskips dobbelkøye under kalesjen. Båten er til og med utstyrt med stabile rekker og vannskibøyle. Gode stuverom. Skroget er et dypt V-bunnsskrog som gir gode sjøegenskaper. I likhet med de øvrige HR-båtene er HR 610 cb lettdrevet og ikke i behov av høy effekt.

Tekniske data

Lengde (cm) 610
Bredde (cm) 240
Vekt (kg) 850
Godkjent for inntil HK (hk) 150
Stammelengde motor L
Bensintank (liter) 170
Godkjent for antall personer (stk) 6
Standardutstyr Standard: Brannslukker, badestige, fast tank på 150 liter, putesett, lensepumpe, lanterner og vannskistolpe, Kalesje, konsollovertrekk, teaklaminatdørk og kartplotter.

Brosjyrer

Hovedbrosjyre

Pris

Veiledende pris fra: 399.900,-

Veil. pris for 2019 inkluderer Suzuki DF115ATL

Motoralternativ:
Suzuki DF140ATL kr 407.900,-
Lokal frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme.